Новини

Комітет звернувся до ВООЗ та Червоного Хреста щодо надання Україні гуманітарної допомоги.

Таке рішення сьогодні під час засідання ухвалили депутати Комітету.

Ми продовжуємо активно вирішувати питання, які пов’язані з організацією роботи медичних закладів в умовах війни. На даний час є проблеми із забезпеченням лікарень та аптек медичними препаратами, із вивезенням поранених із місць бойових дій. Тому вирішили направити три листи із зверненнями до міжнародних організацій.

Перший – до Всесвітньої організації охорони здоров’я про надання гуманітарної допомоги, зокрема поставок лікарських засобів та медичного обладнання.

Другий – до Міжнародного комітету Червоного Хреста також про гуманітарну допомогу та сприяння в організації «зелених коридорів» для мешканців територій, які окупував ворог. В першу чергу для евакуації дітей, тяжкохворих та поранених.

Третій – до голови гуманітарного комітету Української Медичної Асоціації США про організацію лікування постраждалих українських військових, а також надання нашій країні гуманітарної допомоги.

Ці звернення дозволять нам активізувати співпрацю з міжнародними «медичними» організаціями. На результат очікуємо вже найближчим часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *