Новини

Понад 500 колег-медиків з інших держав готові приїхати до України та лікувати наших громадян

МОЗ інформує, що вже 500 іноземних медичних працівників заповнили електронну форму для того, щоб приїхати до України. Це лікарі, медичні сестри та парамедики з країн Європейського Союзу, Великої Британії, Швейцарії, Туреччини, Азербайджану, Ізраїлю, США, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Південної Африки, Індії, Йорданії, Бразилії та інших країн.

Насправді медиків, які хочуть допомогти нам під час війни, значно більше. До мене щодня звертаються 20-30 медичних працівників, які хочуть приїхати до нас. Зокрема, з Грузії, Азербайджану, Ізраїлю та США.

Реєстрація залишається відкритою для всіх медичних працівників з наших дружніх країн. Зареєструватись можна за посиланням – https://bit.ly/3Ka5zX9.

Ще нам вдалося домовитись з гуманітарним комітетом Української Медичної Асоціації США про організацію лікування постраждалих українських військових. В першу чергу йдеться про ампутацію та нейрохірургічне втручання. Також забрати на лікування поранених українських героїв бажають Ізраїль, Литва, Німеччина та Польща.

Вдячний кожній країні-партнеру за допомогу. В умовах війни вона нашій країні дуже потрібна.

Разом – ми сила! Разом обов’язково переможемо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *